”Because every layer of your beauty matters, from your soft glowing skin to your lifted eyes and sculpted contour, my aim is to bring what is extraordinary about YOU, because we all have it… We just need to look deeper”
- Dr. Brenninkmeijer

Dermatoloog Elian Brenninkmeijer

Als dermatoloog heeft Elian vele jaren ervaring met de behandeling van zowel de zieke als gezonde huid, maar ook een uitgebreide achtergrond in esthetische behandelingen. Als gerenommeerd spreker en trainer zet ze haar ervaring over de meest gebruikte injectables wereldwijd in. Haar kennis van huidafwijkingen en het verouderingsproces zorgt voor een unieke, holistische patiëntbenadering, van de opperhuid tot in de diepste plooien en verder.

Onze producten

Hyaluronzuur fillers

Hyaluronzuur is een biologisch afbreekbaar product dat van nature in ons lichaam voorkomt. Er zijn verschillende merken fillers op de markt die qua toepassing, consistency, werkzaamheid en veiligheid verschillen. Zorgvuldig de juiste filler voor de juiste patiënt kiezen is dan ook een vak apart. Dr. Elian Brenninkmeijer maakt daarbij gebruik van de JUVÉDERM® filler range van Allergan Aesthetics. Die zijn niet alleen betrouwbaar en veilig, maar kunnen ook volledig afgestemd worden op de verschillende behoeften van de patiënt en garanderen een meest natuurlijk ogend resultaat.

Dr.CYJ Haarfiller

Dr.CYJ Haarfiller is een injectable-behandeling, effectief voor het herstellen van de beschadigde hoofdhuid. Een beschadigde hoofdhuid kan een negatieve invloed hebben op de conditie van haar en de haarzakjes. Schade aan de hoofdhuid en haarzakjes kan worden veroorzaakt door onder andere UV-licht, omgevingsfactoren, stress, natuurlijke veroudering en haartransplantatie. Dr.CYJ Hair Filler bestaat uit een innovatief complex van 7 bio-identieke peptiden en hyaluronzuur. De behandeling zorgt voor een gezonde hoofdhuid, waardoor haarzakjes sterker kunnen worden en de teruggroei van vitaler en dikker haar kan worden gestimuleerd.

Botox® (Ook geregistreerd als Vistabel®)

Door het gebruik van botulinetoxine kunnen rimpels en kraaienpootjes worden verzacht of zelfs verdwijnen. Daarnaast kan het gebruikt worden om problemen zoals overmatig zweten of tandenknarsen op te lossen. We hebben bewust gekozen om onze patiënten het originele merk Botox® aan te bieden en geen andere toxines, aangezien ons belangrijkste doel zowel kwaliteit, veiligheid als natuurlijke resultaten blijft.

Huidverbetering en Biostimulatie

De huid is de basis van schoonheid. Met een gezonde, stralende huid voel je je zoals je je wilt voelen. De behandeling met bijvoorbeeld Juvederm® Volite zorgt voor een gehydrateerde huid tot wel 9 maanden. Heb je meer last van een slappe huid en verslapping rond je kaaklijn, dan combineren we je behandelplan met bijvoorbeeld HarmonyCa®, de nieuwste innovatie in het verbeteren van de stevigheid van de huid met een liftend effect. Met onze MorpheusXNUMX stimuleren we op basis van gefractioneerde energie (radiofrequentie) de aanmaak van collageen en laten we jouw huid er weer strakker en jonger uitzien.